Bursa'da, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Hazreti Muhammed'in hayatını anlattı

Bursa'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, katılımcılara, Hz. Muhammed'in hayatını anlattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2013 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bursa'da, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Hazreti Muhammed'in hayatını anlattı

Bursa'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, katılımcılara, Hz. Muhammed'in hayatını anlattı.

Beyce İmam Hatip Mezunları Derneği'nin (BEYİHMED) organize ettiği, Osmangazi ve Orhaneli Belediyesi tarafından desteklenen etkinlik, Orhaneli ilçesinde 9 Eylül Meydanı'nda gerçekleştirildi. Geceye katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Orhanelili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, kainat peygamberi Hz. Muhammed'in hayatının örnek alınması gerektiğini belirtti. Halifelerin ve sahabelerin de O'nun izinden hiç şaşmadan yürüdüklerini ifade eden Hatipoğlu, toplumumuzun en büyük sıkıntılarından biri olan iftira ve dedikodunun da ancak bu şekilde düzeleceğini kaydetti.

BEYİHMED Başkanı Halit Korkmaz ise derneğin, köylerdeki çocukların okutulmasındaki misyonunu anlattı.

Gazcılar Camisi imamı Mustafa Basrık'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gece, okunan ilahiler ile devam etti. Gecenin sonunda etkinliğe destek verenlere plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber