Kazada ölen Büşra'yı, ailesi teşhis etti

BURSA'da dün yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren genç kızın, 19 yaşındaki Büşra Okyay olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen Büşra'yı, ailesi teşhis etti

BURSA'da dün yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren genç kızın, 19 yaşındaki Büşra Okyay olduğu ortaya çıktı.

Kazadan 24 saat sonra ailesi tarafından teşhis edilen Büşra'nın, gece arkadaşının evinde kaldıktan sonra eve dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Merkez Nilüfer İlçesi, Bursa- İzmir Karayolu'nun Görükle Kavşağı'nda dün sabah meydana gelen trafik kazasında, Kamil Ferik yönetimindeki 16 LKU 39 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza çarparak ölümüne neden oldu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, sürücü ise gözaltına alındı.

Kazada ölen genç kızın, Merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Namazgah Mahallesi'nde eşi Ahmet Okyay'dan bir süre önce boşanan Hülya Hoşdemir'in ile yaşayan Büşra Okyay olduğu öğrenildi. Annesi ve babası tarafından Adli Tıp Kurumu'nda teşhis edilen Büşra'nın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere aileye teslim edildi.

Büşra Okyay'ın pazar gecesi kız arkadaşında kaldığı, pazartesi sabahı da eve dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kızına cep telefondan ulaşamayan anne Hülya Hoşdemir'in, eski eşi Ahmet Okyay'ı aradığı onun da polise başvurması sonucu ailenin kazanın ardından teşhise çağrıldığı ortaya çıktı.

ÖLÜMÜNDEN ÖNCE SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNE BUNLARI YAZDI

Bursa'da dün sabaha karşı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren ve cesedi 24 saat sonra ailesi tarafından teşhis edilen Büşra Okyay'ın cenazesi, bugün ikindide Musababa Camii'nde kılınan namazdan sonra Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Zaman zaman arkadaşlarına gidip onlarda kalan Büşra Okyay'ın, yaşamını yitirdiği kazadan önce sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına, 'Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında', 'Saklanmak istiyorum. Kimsenin bulamayacağı bir yere' yazdığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber