memurlar.net maaş programı yayında

Memurlar.net olarak iki aydır üzerinde çalıştığımız memur maaş programı yayına alındı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 10 Şubat 2015 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
memurlar.net maaş programı yayında

Memurlar.net olarak iki aydır üzerinde çalıştığımız memur maaş programı yayına alındı

Memur maaş programı, en zor yazılımlardan birisidir. Zira binlerce unvanının gösterge, ek gösterge, tazminat, zam, ek ödeme puanlarının tek tek bulunup programa girilmesi gerekmektedir. Bu nedenle şu ana kadar internet üzerinde yayımlanan tüm programlar; verilerin, ziyaretçi tarafından girilmesi üzerine kurulmuştur. Bu bağlamda, memurlar.net'in yayınladığı Türkiye'de bir ilktir. Şuana kadar sisteme, 100'e yakın unvan ekledik. Kalan unvanları, bu yıl içerisinde sisteme yüklemeyi planlıyoruz.

Ziyaretçilerimiz, unvan, derece, eş durumu bilgilerini girmeleri durumunda Say2000'deki maaşlarını görebilecektir.

Bu program üzerinden ileride, emekli maaşını da hesaplayabileceğiz. Program ile 5434 ve 55102a göre maaş ayrımı ile 666'ya ve 657'e göre maaş farklılıklarını otomatik olarak çıkartacağız.

Lütfen önerilerinizi bizlere [email protected] üzerinden iletiniz. Yanlış olduğunu düşündüğünüz veriler için, maaş bordronuzun bir örneğini yine bu mail adresine atabilirsiniz.

Not: Bir kez daha belirtmek istiyoruz. Sistemde tüm unvanlar ve dereceler bulunmamaktadır. Şuan için beta sürümünde 100 civarında unvan yer almaktadır.

Programa aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

http://www.memurlar.net/maas

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber