Her gün 'bir yudum kitap' kalbinize iyi gelecek

Biryudumkitap.com, her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz en iyi hikaye ve roman pasajlarını e-posta kutunuza gönderen bir girişim.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2015 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Her gün 'bir yudum kitap' kalbinize iyi gelecek

Akıllı telefonları kullanırken harcadığımız zamanı en azından daha faydalı bir hale getirmeyi amaçlıyor. 'Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitabın kalbe iyi gelir' fikri ile yola çıkan girişim, şimdiden sosyal medya üzerinden binlerce aboneye ulaştı. 1 Aralık 2015'te ilk pasajları abonelerine ulaştıran Biryudumkitap, bütün kitap aşıkları için tamamen ücretsiz.

Memlekette okumaya zaman bulamama, ne okuyacağını bilememe gibi sorunları çözmeye odaklı girişim, popülerite değil; edebiyat kaygısı güdüyor. Sadece edebiyat dünyasının tanınmış yazarlarından değil, genç kalemlerin de eserlerinden pasajlar yayımlıyor. Cumartesi günleri şiir, pazar günleri edebiyat dergilerinden denemeler paylaşıyor. Çoğunlukla Türk Edebiyatı'na yer verilen içeriklerde zaman zaman dünya edebiyatından da izler görülüyor.

Çok yakında yayınlanacak olan iOS, Android ve Windows Phone platformlarında çalışacak mobil uygulamasıyla da bu deneyimi iyileştirmeyi düşünen ve dijital ajans FOLX'un geliştirdiği Biryudumkitap, dijital dünyada okuma alışkanlığının kaybolmaması için çabalıyor. Sisteme abone olmak için www.biryudumkitap.com üzerinden e-posta adresinizi bırakmanız yeterli oluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber