Fethi Sekin'in baktığı köpek istismar edilmesin

Şehit Fethi Sekin'in cenaze töreninde yer alan köpek'in sosyal medyada istismar edilmesine polislerden tepki.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Ocak 2017 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fethi Sekin'in baktığı köpek istismar edilmesin

İzmir'de Perşembe günü, Fethi Sekin'in şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısında, kayıtlarda siyah bir köpek vardı.

Bir gün sonra aynı şehit töreninde, köpeğin nöbet kulübesi önündeki başı eğik fotoları TV'lerde ve sosyal medyada yer aldı.

İşte o görüntüler sonrasında bazı vatandaşlar köpek alıkoydu ve köpek sahipsiz, sokaklarda üşemesin evine götürdü. Sonra da sosyal medyada "bizim himayemizde" şeklinde fotoğraflar yer aldı.

Bağış, mama yardımı gibi söylentiler çıktı.

İzmir adliyesindeki polisler söz konusu köpek için bir açıklama yaptı. memurlar.net olarak bu açıklamayı yayımlıyoruz

ŞEHİT BİZİM, KÖPEK BİZİM
...
Daha acısı geçmeden sosyal medyada popülarite için kullanılması, mama yardımı bağış gibi söylentilerin çıkması, rant malzemesi yapılması ve şehit töreninden sonra hayvanın yerinden alıkonulması, reklamının yapılması, elden ele dolaştırılması ve sosyal - görsel medyada servis edilmesi bizi derinden yaralamıştır.
ARAP (kimisi Zeytin der). Şehit Fethi abinin mesai arkadaşıdır. Yeri Bayraklı Adliyesidir. Polislerin, Adliye çalışanların ve Cafeteryanın baktığı bir köpek olup bazen Çevik Kuvvet kumanyası ile de ödüllendirilmektedir. Lütfen artık bir yere goturmeyin çünkü onun en mutlu olduğu yer Adliye C kapısı betonlarıdır.
Lütfen bu hassas noktamızı kullanmayın, maneviyatımızla oynamayın. Konuşamayan bu canlıyı iğrenç emellerinize alet etmeyin.
BU SAATTEN SONRA KÖPEK ÜZERİNDEN RANT ELDE EDEN, PAYLAŞIM YAPAN, 2. VEYA 3. KİSİLERDEN MADDİ MANEVİ YARDIM TOPLAYAN veya KÖPEĞİ YAŞADIĞI YERDEN ALAN SUÇ İŞLEMİŞ OLUR.
ARAP ait olduğu yerdedir ve ARAP dilenci de değildir.
Bayraklı Belediyesine teşekkür ederiz kendisine kulübe yaptı lakin girmiyor içine... Biz de kendisine patlamadan zarar gören kendi nöbet kulübemizi onarıp tesis ettik.
Görmek isteyen Vatandaşlar orada görebilir. Patlamadan ve Patlamadan sonraki yoğun yer değiştirmesinden dolayı biraz insanlardan kaçıyor lakin bu geçici bir durum...
Duyarlı Hayvansever İzmir Halkına teşekkür ederiz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber