Sağlık Bilimleri Üniversitesine iki ödül

Uluslararası Endodonti Sempozyumu kapsamında düzenlenen yarışmada, Gülhane Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fidan Alakuş Sabuncuoğlu'nun çalışması birinciliğe, aynı fakülteden Yrd. Doç. Dr. Kadriye Demirkaya'nın çalışması da ikinciliğe değer bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2017 10:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Sağlık Bilimleri Üniversitesine iki ödül

7. Uluslararası Endodonti Sempozyumu'nda, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Yüksekokulu iki ödül kazandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Türk Endodonti Derneğinin 7. Uluslararası Endodonti Sempozyumu, Girne Acapulco Resort Otel'de gerçekleştirildi.

Türkiye genelinden çok sayıda diş hekiminin katıldığı sempozyumda, bilimsel oturumların yanı sıra poster ve serbest bildiri sunumları ile kurslara yer verildi.

Sempozyum kapsamında düzenlenen yarışmada, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fidan Alakuş Sabuncuoğlu'nun çalışması birinciliğe, aynı fakülteden Yrd. Doç. Dr. Kadriye Demirkaya'nın çalışması ise ikinciliğe değer bulundu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Ödül alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu ödüllerin bilim insanlarımızın çalışma azmini ve şevkini daha da artıracağını umuyor ve bekliyorum. Elbette hiçbir başarı tesadüf değildir, organize, belli kurallara saygı göstererek ve ısrarlı bir çalışmanın ürünüdür."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber