Mühendis adayları işe başlamak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını bekliyor

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca ilana çıkılan alım sonrasında mülakata giren adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Eylül 2017 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mühendis adayları işe başlamak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını bekliyor

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslar"a göre ilana çıkıldı.

İlana göre; Ankara, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek 28 adet sözleşmeli personel için 11/05/2017 - 22/05/2017 tarihleri arasında başvurular alındı.

Belirtilen genel ve özel şartları taşıyıp sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, mülakat tarihi ve saati ile mülakat yeri şu adreste ilan edildi.

Adaylar mülakatlara girdi. Ancak sonrasında herhangi bir açıklama, duyuru veya bilgi verilmedi.

17 ila 21 Temmuz tarihleri arasında sözlü sınavlara katılan adaylar, aradan geçen 45 günlük süre sonrasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sonuçları ilan etmesini talep ediyor.

Alınacak adayların ayrıca güvenlik soruşturması yapılacağı için, alım işlemlerinin 2018'e kalmaması isteniyorsa, sonuçlar bir an önce açıklanmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber