Topbaş Pazartesi'ye hazır, ya Gökçek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eğitim öğretimin başlayacağı önümüzdeki hafta içinde, yollarda çalışma yapılmayacağını belirtti. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı Gökçek ne yapacak?

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 16 Eylül 2017 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu hafta, eğitim öğretim başlıyor. Pazartesi günü itibariyle okul zili çalacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün yaptığı açıklamada, Pazartesi günü toplu ulaşımın ücretsiz olacağını belirtmişti. Tıklayınız.

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün ikinci bir açıklama daha yaptı ve bu hafta yol çalışmasının yapılmayacağını söyledi. İlgili haber için tıklayınız.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise geçen hafta yaşadıkları trafik eziyetinin okulların açılacağı bu hafta içinde de devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Hatırlanacağı üzere yaz dönemi boyunca köy yollarını asfaltladığını belirterek çalıştığını ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, Gökçek'in "yapılan çalışmalar görülsün" diye, yaz dönemi yapılması gereken ana arter çalışmaları ve rögar kapaklarının değiştirilmesi işlemlerinin hepsini, okulların açılacağı haftaya denk getirdiğini düşünüyor.

Başkan Gökçek, memurlar.net'te de yer alan bu değerlendirmelere tepki gösterse de, gerçekler değişmiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber