'Koğuşta sürekli rüya anlatıyorlar'

Adana'da 257i tutuklu 104 zanlının yargılandığı FETÖ davası sanıklarından, tutuklu eski polis Ahmet Dönmez, SEGBİS aracılığıyla Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan katıldığı duruşmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İtirafçı polis bir kişinin ByLock'u tek başına telefonuna yükleyebilmesi için çok iyi İngilizce bilmesi gerektiğini söyledi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 12 Ekim 2017 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Koğuşta sürekli rüya anlatıyorlar'

'BİLMEDEN BYLOCK YÜKLENMEZ'

Dönmez, "Benim telefonuma Cemal hoca olarak tanıdığımız örgüt üyesi yükledi. Daha sonra Halil kod adlı örgüt üyesi İbrahim beni ekledi. Birbirini eklemek için karşıdakinin size mesaj atması, sizin de o mesajı kabul etmeniz gerekir. Bu nedenle hiç kimse 'ByLock'u bilmeden yükledim' diyemez" dedi.

Ahmet Dönmez itiraflarına şöyle devam etti: "Moraller yüksek tutulsun diye, ByLock üzerinden Kanada'ya kaçan Prof. Dr. Osman Özsoy'un yazıları gönderilirdi. Koğuşta itirafçı olana çok ağır küfürler ediyorlar ve sürekli rüya anlatıyorlar.

Ayrıca 'İtirafçı olanlar AİHM'den para kazanamayacak' diyorlar. Bu cemaat görünümlü yapı 21'inci yüzyılda İslam'ın bağrına saplanmış hançerdir. Bir Truva atıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber