'Peygamberimizin Hayatı' ders kitabı Sivas'ta yazılıyor

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, 'Peygamberimizin Hayatı 7' ders kitabının Sivas'ta yazılmasına karar verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ekim 2017 19:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
'Peygamberimizin Hayatı' ders kitabı Sivas'ta yazılıyor

Bu kapsamda Sivas'ta Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ar Başkanlığında kitap yazım komisyonu oluşturuldu. Kitap yazımı için çalışmalarına başlayan komisyon, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenledi. Sivas Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Altınsoy'un yanı sıra komisyonda görev alan bakanlık yetkilileri ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ar ile komisyonda görevli öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Altınsoy, böyle bir çalışmanın Sivas'ta gerçekleştiriliyor olmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Toplantıda bakanlık uzmanları, çalışma programı ve kitap hazırlık süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. Sivas'ta oluşturulan komisyon tarafından hazırlanacak 'Peygamberimizin Hayatı 7' ders kitabının 31 Aralık 2017 tarihine katar tamamlanması bekleniyor. Ders Kitabı için MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından basım aşamasına geçilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber