Tapu memurlarının da bulunduğu sahtecilik operasyonunda 6 tutuklama

Hatay ve Osmaniye'de sahte evrak düzenleyerek başkalarına ait gayrimenkullerin satışını yaptığı ileri sürülen aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2017 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tapu memurlarının da bulunduğu sahtecilik operasyonunda 6 tutuklama

Hatay ve Osmaniye'de evrakta sahtecilik yaparak başkalarına ait gayrimenkullerin satışını yaptığı ileri sürülen aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Hatay'ın bazı ilçeleri ile Osmaniye'de başkalarına ait gayrimenkulleri sahte evrak düzenleyerek sattığı iddia edilen biri askerde olan 10 şüpheliden gözaltına alınan 9'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan C.T, M.İ, B.E, S.S. ve A.E. ile İzmir'de vatani görevini yapan H.Ö'nün tutuklanmasına karar verildi, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer zanlılar serbest bırakıldı.

Hatay'ın İskenderun, Dörtyol ve Erzin ilçeleri ile Osmaniye'de başkalarına ait gayrimenkullerin sahte evrak düzenleyerek satışını yaptığı ileri sürülen aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 9 şüpheli dün gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber