Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2017 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Kızılcapınar 1 viyadüğü İzmir istikameti 6-7. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle orta ve sol şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma sağ şeritten izin veriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz-Çeltikçi kavşağında bulunan Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul istikameti 6-8. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyol trafiğe kapatıldı, ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü sağlanıyor.

Elmalı-Finike yolunun 15. kilometresinde (Elmalı ilçesi Avlan Gölü mevkisi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

İzmir-Uşak yolunun 16. kilometresindeki Ulucak alt geçidinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber