Trafik tartışması kanlı bitti

Trafikte tartıştığı araç sürücüsünü silahla öldüren Burak D. ve otomobildeki arkadaşı Barış A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2017 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik tartışması kanlı bitti

SERTAÇ BULUR-ORHAN ONUR GEMİCİ - Trafikte tartıştığı araç sürücüsü Duran Şener'i silahla öldüren Burak D. ve otomobildeki arkadaşı Barış A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yenimahalle Yeni Etlik Caddesi'nde araçlarıyla aynı istikamette ilerleyen Duran Şener (33) ile Barış A. (32) trafikte tartışmaya başladı.

Halil Sezai Erkut Caddesi kavşağına gelen araçlar, trafik ışıklarında durdu. Bunun üzerine Barış A'nın kullandığı araçtan inen Burak D. (24) Duran Şener'in kullandığı aracın yanına geldi. Belinden çıkardığı silahla ön yolcu koltuğunun camından içeri ateş eden Burak D. daha sonra arkadaşı Barış A'nın kullandığı otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıda ağır yaralanan Duran Şener, aracıyla bir süre hareket ettikten sonra refüje çarparak durdu.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şener, burada hayatını kaybetti.

Şener'in kullandığı araçta bulunan oğlu ile eniştesi olaydan yara almadan kurtuldu.

- Şüpheliler kaldıkları evde yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinin çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarından cinayet zanlısı ile arkadaşının kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. Daha sonra şüphelilerin kaldıkları adrese ulaşan ve baskın yapan polis, zanlıları gözaltına aldı.

Barış A'nın teyzesine ait olduğu belirlenen evde yapılan aramada, 219 gram siyah kokain, 100 gram toz kokain, 3,5 gram taş kokain ve cinayette kullanılan tabanca ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber