Liseli kız şiddeti... Okuldan alıp eve götürüp dövdüler

Adana'da Melisa K. (17), 3 kız arkadaşı ile birlikte hırsızlık suçundan cezaevine konulduğu sırada ziyaretine gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi (16) dövdü. Dayak diyen kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan 4 kız, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri de "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız yapmadıklarımızda" dedi. Daha önce Trabzon'da benzer bir olay yaşanmıştı. Trabzon'da üniversitede okuyan 3 kız, evlerine çağırdıklarını 2 arkadaşlarını dövüp, görüntüleri de sosyal medyada paylaşmışlardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Aralık 2017 19:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Liseli kız şiddeti... Okuldan alıp eve götürüp dövdüler

Olay, Çukurova İlçesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi Melisa K., 2 ay önce hırsızlık suçundan tutuklandı. Bir süre cezaevinde kalan genç kız, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Melisa K., cezaevinde bulunduğu sırada kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi arkadaşları Burcu K. (19) ile Özge Y. ve Kudret B. (16) ile birlikte dövdü. Bu olaydan bir gün sonra, 4 kız, sokakta Buse D.'yi ikinci kez dövdü.

Buse D. (18) okuldan eve geldiğinde anne Nurten A. kızının darp edildiğini görünce ne olduğunu sordu. Genç kız okuldan arkadaşlarının kendisini darp ettiğini söyledi.

Bunun üzerine anne, Fatih Polis Merkezine giderek şikayette bulundu. Genç kız, "Bir süre önce liseden arkadaşımız M.K.'nın (17) bazı suçlardan kaydı vardı en sonda hırsızlık suçundan cezaevine girip çıktı. Ben M.K. cezaevindeyken ziyaretine gitmedim. Çıkınca bu nedenle arkadaşları Burcu K. (19), Özge Y. (19) ve K.B. (16) ile birlikte beni okuldan alıp M.K'nin evine götürüp burada darp edip bıraktılar. En sonda okul çıkışında Toros Mahallesi'nde beni sokakta darp ettiler" diye olayı anlatıp şikayette bulundu.

Polis bunun üzerine haklarında şikayet olan kız öğrencileri okulda gözaltına aldı.

Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen kızlar, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri, "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız hala yapmadıklarımızda" diye bağırdı. Kızlardan bazıları hangi televizyonda çıkacaklarını sordu.

Melisa K. ifadesinde Buse D.'yi cezaevinde ziyaretine gelmediği için dövdüklerini öne sürdü. Diğer kızlar da benzer ifade verdi. 4 kız arkadaş, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HIRSIZ DA AYNI SÖZLERLE TANINMIŞTI

Adana'da hırsızlık yaptığı eşyalara eve getirince babası Salih T. tarafından polise ihbar edilen İsmail T. (18), 8 Ekim'de gözaltına alınmış, hırsızlık şüphelisi gazetecilere, "Bu hayatta yaptıklarım için pişman değilim. Aklım hala yapmadıklarımda. Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol" deyince sosyal medyada gündeme gelmişti.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY TRABZON'DA YAŞANMIŞTI

Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrenim gören 25 yaşındaki Hasibe H., 19 yaşındaki Nurcan Ç. ve 19 yaşındaki Mihriban Y., sosyal medya hesabından tartıştıktan sonra kaldıkları eve çağırdıkları 25 yaşındaki Kübra T. ve Esra K.'yı biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra döverek, cep telefonu görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşmışlardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber