İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

PTT'den messsenger açıklaması

PTT, vatandaşların doğrudan indirebileceği PTT Messenger uygulamasının olmadığını belirtti. Açıklamada, çeşitli internet sitelerinden indirilen uygulamaların PTT Messenger ile bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2018 09:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
PTT'den messsenger açıklaması

PTT, vatandaşların doğrudan indirebileceği PTT Messenger uygulamasının olmadığını belirtti. Açıklamada, çeşitli internet sitelerinden indirilen uygulamaların PTT Messenger ile bir ilgisinin olmadığı belirtildi. Yine açıklamada ayrıca PttMessenger Signal tabanlı açık kaynak kodlarıyla yazıldığı belirtildi ve tüm geliştirme haklarının PTT'de olduğu vurgulandı

İŞTE PTT'NİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

"PttMessenger, signal tabanlı açık kaynak kod kullanılarak geliştirilmiştir.

PttMessenger, tüm geliştirme hakları ile PTT A.Ş.'ye aittir.

Zebrachat, PttMessenger'ın geliştirme aşamasında kullanılan proje ve ürün adıdır.

Kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama (apk) dosyası bulunmamaktadır.

Çeşitli internet sitelerinde sunulan PttMessenger adlı dosyaların, PTT A.Ş'nin kurumsal anlık mesajlaşma ve haberleşme çözümü olan PttMessenger ile ilgisi bulunmamaktadır" .


PTT YAZIYOR DİYE YANLIŞ UYGULAMAYI İNDİRDİLER

PTT'den Messenger uygulamasına ilişkin "Kullanıcıların doğrudan indirebileceği bir uygulama (apk) dosyası bulunmamaktadır" denilmesine rağmen birçok kişi uygulamayı indirmek için sanal mağazaları ziyaret etti. Ancak kullanıcılar PTT Messenger yerine, "TalkBox Voice Messenger - PTT" isimli uygulamayı indirdi. Yurtdışı kaynaklı uygulamanın Türkçe dil desteği olmayınca da sanal mağazada uygulamanın altına olumsuz yorumlar yapıldı. Öte yandan dün 100 bin olan TalkBox uygulamasının indirme sayısı 24 saatte 1 milyonu geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber