İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Öğretmen sınıfta iki öğrenciyi kavga ettirdi

Sınıfta iki öğrencisini kavga ettiren matematik öğretmeni E.S., görüntülendiğini anlayınca elindeki tahta silgisini attığı öğrencisini başından yaraladı. Öğretmen açığa alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Nisan 2018 11:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olan E.S.'nin dersinde iki öğrenci tahta önünde kavga etmeye başladı. E.S. de masasında oturdu, kavgayı izledi. Show Haber'de yer alan görüntülere göre kavgaya teşvik eden sözler kullandı. E.S., bu anları cep telefonuyla görüntüleyen öğrencisine ise tahta silgisini fırlattı ve başından yaraladı.

Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra öğretmen E.S. hakkında soruşturma başlatıldı. Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin talimatıyla da öğretmen açığa alındı.

Görüntülerde, E.S.'nin, öğrencilerinden birisinin diğerini döveceğini söylediği, ayrıca sınıftaki öğrencilerin de kavgayı teşvik eden sözlerine rağmen şiddet ortamına müdahalede bulunmadığı görüldü.

Öğretmenin 4 yıllık meslek hayatı bulunduğu ve kadrosunun başka bir okulda olduğu, görevlendirmeyle bu lisede görev yaptığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber