OHAL Komisyonu, doktorun göreve iadesine karar verdi

OHAL Komisyonu, kullanmış olduğu ADSL hattında Bylock çıkan ancak Savcılık tarafından yapılan araştırmada, ADSL hattının başka birisi tarafından kullanıldığının tespiti sonrasında verilen takipsizlik kararı üzerine, kişinin kamu görevine döndürülmesine karar verilmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 14 Mayıs 2018 00:04, Son Güncelleme : 14 Mayıs 2018 09:23
OHAL Komisyonu, doktorun göreve iadesine karar verdi

Doktor, 677 sayılı KHK ile ihraç edilmiştir.

İhraca gerekçe olarak, aile sağlık merkezine kayıtlı ADSL hattından bylock indirilmesi gösterilmiştir. Savcılık incelemesi sonrasında, Bylock'un ihraç edilen doktor tarafından değil aynı işyerinde çalışan başka bir memur tarafından indirildiği ve kullanıldığı tespitini yapmış ve ihraç edilen memurla ilgili olarak "kovuşturmaya yer olmadığına" kararı vermiştir.

OHAL Komisyonu yaptığı incelemede, ihraç edilen kişiyle ilgili olarak başkaca bir bilgi ve belge olmadığı için, başvurunun kabulüne ve göreve iadesine karar verilmiştir.

İŞTA OHAL KARARI

Memurlar.net'in notu: OHAL Komisyon kararlarını bekleyen 100 bin kişi bulunmaktadır. Hakkınızda verilmiş bir komisyon kararı var ise, geride kalanlara yol göstermesi açısından, 0 532 540 0 590 nolu whatsapp numarası üzerinden memurlar.net'e gönderebilirsiniz. Karardaki hiçbir kişisel bilgi yayımlanmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber