Erdoğan'a suikaste geldiler iddiası

ABD kaynaklı askeri kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, İsrailli suikastçıların Erdoğan'a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını bildirdi.

Haber Giriş : 16 Mayıs 2018 16:47, Son Güncelleme : 16 Mayıs 2018 23:56
Erdoğan'a suikaste geldiler iddiası

ABD kaynaklı askeri kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, bugün "özel" etiketiyle yayınlanan bir analizde, İsrailli suikastçıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını bildirdi.

Site haber müdürü Gordon Duff'ın imzasıyla yayınlanan analizde, Erdoğan'ın en son İsrail büyükelçisini ülkeden göndermesi nedeniyle uzun süredir gerilen ilişkilerin yeni bir eşiği geçtiğini belirterek, Erdoğan'ın yanında yalnızca Britanya'nın durduğuna değiniyor.

İsrail'in Filistinlilere bir Devlet terörü uygulaması sonrasında, dünyadan tek tepki Türkiye'den gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde önce 3 günlük yas kararı ilan edilmiş daha sonra da Cuma günü büyük mitinglerin düzenleneceği açıklanmıştı. Türkiye ayrıca hem İsrail büyükelçisinin hem de başkonsolusunun Türkiye'yi terk etmesini istemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber