Adaylar sahaya iniyor

Partilerin adaylarını açıklamasının ardından 24 Haziran seçimlerinde sıra aday tanıtım toplantılarına geldi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 23 Mayıs 2018 08:45, Son Güncelleme : 23 Mayıs 2018 08:46
Adaylar sahaya iniyor

24 Haziran seçimlerine bir ay kala partilerde de seçim hazırlıkları devam ediyor. Aday listelerini YSK'ya teslim eden partiler aday tanıtım toplantılarına yoğunlaştı. Aday tanıtım toplantısında seçim beyannameleri de açıklanacak. Tanıtım toplantısını yapacak olan ilk parti AK Parti. Yarın (perşembe) Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak toplantı için AK Parti'de dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında seçim stratejisi toplantısı yapıldı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE VURGUSU

AK Parti'nin beyannamesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte inşa edilmeye başlanacak olan "Güçlü Türkiye" için atılacak adımlar yer alacak. Ana başlığın ekonomi olacağı beyannamede, yerlilik vurgusu, terörle mücadelede kararlılık başlıkları da yer alacak. AK Parti'nin ardından, cumartesi günü MHP ve CHP tanıtım toplantısı yapacak. MHP, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak toplantı için çalışmalara devam ediyor.

EKONOMİ ODAKLI BEYANNAME

Dar kapsamlı bir beyanname hazırlayacak olan MHP, beyannamesinde cumhur ittifakına vurgu yapacak. MHP beyannamesinin ayağını 2023 yılında "Lider Ülke Türkiye" vurgusu üzerine oturtacak. Seçimlere hazırlıksız yakalanan CHP ise Ankara'da bir otelde beyannamesini açıklayacak. Gençler ve kadınlara yönelik bir beyanname hazırlayan CHP'nin seçim beyannamesi ekonomi odaklı olacak.

Nur Banu Aras

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber