İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Engelli adaylar ÖSYM'nin hizmetinden memnun

ÖSYM tarafından yapılan ankette, engelli adayların başvuru merkezlerinin hizmet kalitesi ile ilgili memnuniyet oranı yüzde 89 olarak tespit edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2018 23:08, Son Güncelleme : 30 Mayıs 2018 23:16
Engelli adaylar ÖSYM'nin hizmetinden memnun

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), yapılan ankette engelli adayların başvuru merkezlerinin hizmet kalitesinden yüzde 89 oranında memnun oldukları belirlendi.

AA muhabirinin ÖSYM yetkililerinden aldığı bilgiye göre, düzenlenen ankette engelli adayların sınavla ilgili bazı uygulamalardan memnuniyet seviyeleri ölçüldü.

Ankette engelli adayların başvuru merkezlerinin hizmet kalitesi ile ilgili memnuniyet oranı yüzde 89 olarak tespit edildi.

ÖSYM sınavlarında engelli adaylara ek süre verilmesi uygulaması ile ilgili memnuniyet oranı ise yüzde 85 olarak ölçüldü. Engelli adaylara okuyucu ve işaretleyici yardımı verilmesi uygulaması ile ilgili memnuniyet oranı da yüzde 86 olarak belirlendi.

Diğer taraftan ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda engelli adayların sınava alındığı binaların uygunluğu, kullanılması zorunlu bir aparat olması durumunda jammerlı sınav salonu hizmetinin artık her ilde yapılması ile ilgili memnuniyet oranı ise yüzde 90 olarak belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber