Mağdur eski hakimden kripto FETÖ uyarısı

Eski hakim, Av. Mehmet Sami Uzun: Yıllar önce (15-20 sene önce) o dönem cemaat olarak bilinen yapının kıyısından köşesinden geçmiş herkesi FETÖ kazanına atıp, bu ateşle kaynatarak hem FETÖ soruşturmalarının sulandırılmasına sebep oluyorlar, hem de bu şekilde güven telkin ederek görevde kalmayı başarabiliyorlar

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 07 Haziran 2018 07:45, Son Güncelleme : 07 Haziran 2018 08:13
Mağdur eski hakimden kripto FETÖ uyarısı

Kripto FETÖ'cülerin sinsi oyunlarına dikkat çeken FETÖ mağduru eski Hakim, Av. Mehmet Sami Uzun bir yıl önce ihraç edildiğini ancak yapılan yargılama sonucunda Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin oy birliği ve Cumhuriyet savcısının beraat mütalaasına uygun olarak beraat ettiğini söyledi.

Uzun, "Kripto FETÖ'cülerin hala etkili olduklarına dikkat çekmeliyiz. Yaşadıklarımın tek sorumlusu, devletin kılcal damarlarına sızmış ve hala kendini gizlemeyi başarabilmiş kripto FETÖ'cülerdir. Uzun yıllar önce (15-20 sene önce) o dönem cemaat olarak bilinen yapının kıyısından köşesinden geçmiş herkesi FETÖ kazanına atıp, bu ateşle kaynatarak hem FETÖ soruşturmalarının sulandırılmasına sebep oluyorlar, hem de bu şekilde güven telkin ederek görevde kalmayı başarabiliyorlar.

Kendini patlatmayı bekleyen Kripto FETÖ mensupları var. Örgütün hedefleri doğrultusunda her an emir almaya hazır bir şekilde bekliyorlar."

Kemal GÜMÜŞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber