Bahçeli'den AK Partili adaylara fırça: MHP'yi dışlamaya gücünüz yetmez

Cumhur İttifakı'nda yer alan MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye ağır bir eleştiri geldi. AK Partili vekillere 'kendinize dikkat edin!' diyen Bahçeli, "MHP'yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir" ifadelerini kullandı

Kaynak : Karar
Haber Giriş : 08 Haziran 2018 08:30, Son Güncelleme : 08 Haziran 2018 09:02
Bahçeli'den AK Partili adaylara fırça: MHP'yi dışlamaya gücünüz yetmez

MHP Lideri Bahçeli, bölge istişare toplantısı kapsamında Kayseri'de partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren Bahçeli, özetle şunları söyledi: Cumhur İttifakı, cumhuriyetin istikbali milli bekanın zırhı ve şuurudur, istiklalin muhafızı, devlet, ebed, müebbet, izah ve ilanıdır. Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun, biz 'cumhur' diyeceğiz, 'cumhuriyet' diyeceğiz Türkiye'nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkış balığa çevireceğiz. Dedikodularla aldanmayınız. Şarlatan anket şirketlerinin ne dediğine hangi karanlık servisleri yaptığına bakmayınız. Oy oranlarını düşük göstermek için kudurmuş gibi çalışanlara Türk milleti 24 Haziran'da şamarı indirecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Tayyip Erdoğan ilk turda Allah'ın izniyle seçilecektir. Genel seçimde ise siyasi görüşü ve parti aidiyeti ne olursa olsun vatandaşlarımız oy ve desteğini verecektir, gördüğümüz budur. Davamızın ruhuna uygun şekilde gereğini korkusuzca yerine getiriyoruz.

Münbiç konusunda ABD ile varılan uzlaşma umutları yeşertmiştir. Güney sınırlarımız boyunca hiçbir terörist faaliyete müsaade edilmemelidir. Bu konuda devlet ve hükümetle biriz, beraberiz. Kandil çevresi tamamen yok edilmelidir. Türk bayrağı nasıl Afrin'e dikildiyse aynısı Kandil'de yapılmalıdır. Zaman hıyanetin kökünü kurutma zamanıdır, zaman kahramanlık zamanı devir Türk devridir.

Görüyorsunuz teröristten Cumhurbaşkanı adayı bile çıktı. CHP, HDP, İP'i, Saadet'i PKK'lı Demirtaş'ın lehine ortaklaşa af çağrısı yaptı. Hatta CHP'nin trajikomik adayı Edirne'de Demirtaş'ın ziyaretine bile gitti. CHP'nin adayı İnce, Türk generalinin apoletlerini sökme aklını acaba teröristlerden mi aldı? Edirne cezaevinde kulağına fısıldanan bu mudur? Neyin intikamını almaya çalışmaktadır. Kandil'e el sallamanın millete veda etmek olduğunu anlamayacak kadar mı basiretini kaybetmiştir?

'MHP'Yİ DIŞLAMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ'

Burada bir konuşma yapan Bahçeli, AK Partili vekillere eleştirilerde bulundu. Bahçeli, "Özellikle AK Partili milletvekili adayları; kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. MHP'yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle bilin!" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber