Lütfullah Göktaş'a soru: Cumhurbaşkanı Erdoğan internet medyasını neden görmüyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel medyaya kadar neredeyse tüm basın organlarına mülakat veriyor ama internet medyasını görmüyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 13 Haziran 2018 12:10, Son Güncelleme : 13 Haziran 2018 12:17
Lütfullah Göktaş'a soru: Cumhurbaşkanı Erdoğan internet medyasını neden görmüyor?

İnternet medyası sadece ülkemizde değil tüm dünyada, haber takibinde bir numara...

Örneğin memurlar.net sitesi günlük 1 milyon 400 bin kullanıcıya ulaşıyor. Benzer sayılara Hürriyet, Milliyet, Sabah, Habertürk, Haber7, İnternethaber de sahip..

İnternet siteleri, tıklanma sayıları sayesinde, ölçülebirliği net olarak belirlenen en verimli mecra.

Ancak bu derece önemli bir mecra olan internet siteleri, siyasi düzlemde görmezden geliniyor. (Veya görülse dahi sadece bir internet sitesi görülüyor)

Şuan için internet sitelerine en çok değer veren siyasetçi Başbakan Binali Yıldırım... Başbakan Yıldırım bazı toplantılarına internet sitelerini de çağırıyor.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dünyasında, internet medyası yok gibi. Yerel medya kuruluşları dahi muhatap alınmasına rağmen internet medyası diye bir medya yok sayılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantılarına çağrılmadığımız için de, OHAL Komisyonu olsun, KPSS olsun, kadro imkanları olsun hiçbir soru soramamaktayız.

Oysaki bu sorunlar milyonları ilgilendiriyor ve bu sorunları diğer medya mensupları ayrıntılı olarak bilmiyor.

Bu bağlamda, bu konuyu bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basın danışmanı Lütfullah Göktaş'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Muharrem İnce'nin basın danışmanlarının dikkatine sunuyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber