İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bakan Arslan'dan yola çıkacaklara uyarı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: - "Değerli vatandaşlarımızın bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını, uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını rica ediyorum"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2018 21:37, Son Güncelleme : 14 Haziran 2018 21:59
Bakan Arslan'dan yola çıkacaklara uyarı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Değerli vatandaşlarımızın bayram seyahatlerinde trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını, uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını rica ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak, bayrama kavuşulduğunu belirtti.

İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Arslan, bu mübarek bayramın, insanları her zamankinden daha çok birbirine yakınlaştırması, kardeşliği ve dostluğu pekiştirmesi temennisinde bulundu.

Arslan, bayramların toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olduğuna işaret ederek Allah'tan bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında acı, umutsuzluk ve gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını diledi.

Bakan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu vesileyle, değerli vatandaşlarımızın bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını, uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını rica ediyor, bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber