'Erdoğan şaşırtıcı bir kabine kuracak'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'şaşırtıc' bir kabine kuracağını, kulislerde 'bazı önemli bürokratların ve iş insanlarının isimlerinin konuşulduğunu' ileri sürdü. Selvi, "Ama siz siz olun bakan-toto oynamayın. Çünkü Erdoğan'ın bu kez çok şaşırtıcı bir kabine yapması bekleniyor" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Haziran 2018 12:56, Son Güncelleme : 26 Haziran 2018 17:32
'Erdoğan şaşırtıcı bir kabine kuracak'

24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti'nin Meclis'te çoğunluk sağlayamaması nedeniyle nasıl hareket edileceğinin kestirilemediğini belirten Selvi, milletvekili olmak için istifa etmeyen bakanların kabinede yer almasının beklendiğini yazdı.

Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şaşırtıcı bir kabine kuracağı söyleniyor. Bazı bakanların ilk kez kamuoyunun önüne çıkacağı söyleniyor. O nedenle sürprizleri olan ama siyasi değil, daha çok teknokrat yönü ağır basan bir kabine olması bekleniyor. Bazı önemli bürokratların ve işadamlarının ismi konuşuluyor. Ama siz siz olun bakan-toto oynamayın. Çünkü Erdoğan'ın bu kez çok şaşırtıcı bir kabine yapması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber