İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

2018 LGS tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığınca, liselere geçiş sistemine ilişkin tercih ve yerleştirme kılavuzu "odsgm.meb.gov.tr" adresinden yayımlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Haziran 2018 00:01, Son Güncelleme : 24 Haziran 2019 10:38
2018 LGS tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının ardından, tercih ve yerleştirme kılavuzunu da açıkladı.

MEB, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının ardından, tercih ve yerleştirme kılavuzunu da açıkladı. Buna göre tercihler için kontenjan tabloları 2 Temmuz 2018'de yayınlanacak. 2-13 Temmuz 2018 tarihleri arasındaysa tercihler alınacak. 30 Temmuz 2018'de yerleştirme sonuçları ve boş kontenjanlar ilan edilecek. 27 Haziran-13 Temmuz'da ise özel okullar ile yetenek sınavları ile öğrenci alan okullar kayıtlarını tamamlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığınca, liselere geçiş sistemine ilişkin tercih ve yerleştirme kılavuzuna "odsgm.meb.gov.tr" adresinden ulaşılabileceği duyuruldu.

Tercih ve yerleştirme kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Liselere geçiş sınav sonuçları açıklandı LGS birincisinden 'kitap okuma' tavsiyesi Olçum, LGS'de tüm soruları doğru yanıtladı LGS birincisi mühendis olmak istiyor İmam hatip öğrencisi 500 tam alarak birinci oldu Kütahyalı Elif Taş, LGS'de tüm soruları yanıtladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber