İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

PTT sınav giriş belgesi açıklandı

PTT sınav giriş belgesi açıklandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ağustos 2018 21:35, Son Güncelleme : 02 Ağustos 2018 21:52
PTT sınav giriş belgesi açıklandı

GAZİSEM Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamada " 12 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan PTT Personel Alımı Sınavı Giriş Belgeleri, 2 Ağustos 2018 Perşembe günü web sitemizden yayımlanacaktır. Sınava katılacak olan adayların sınav başvurularına göre yerleştirmeleri yapılmıştır. Bu nedenle sınava giriş yerlerinde değişiklik yapılmayacaktır." denildi.

PTT, 5 bin personel alımı yapacak. Başvuru yapan adaylar 12 Ağustos tarihinde sınava katılacak. PTT sınavı GAZİSEM Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilecek.

Sınava kısa bir zaman kalması nedeniyle adaylar "PTT sınav giriş belgeleri yayınlandı mı?" sorusunun cevabını internet üzerinden araştırıyor. Konuya ilişkin yanıt GAZİSEM Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden geldi. Haberimizden PTT sınav giriş belgesi görüntüleme ekranına erişebilirsiniz.

12.08.2018 tarihinde Saat 10:00'da yapılacak olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 2018/1 Personel Alım Sınavı'na ait sınav giriş belgesi için;TIKLAYINIZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber