EGM'den 4 polisin açığa alınmasıyla ilgili açıklama

EGM, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir komiserin İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen bir kadın avukatı darp ettiği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Eylül 2018 20:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

EGM, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir komiserin İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen bir kadın avukatı darp ettiği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

05.09.2018 tarihinde bazı basın yayın organlarında Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir komiserin İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen bir kadın avukatı darp ettiği haberleri ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

04.06.2018 tarihinde yürütülmekte olan bir tahkikatla ilgili Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine müvekkili ile görüşmek maksadıyla gelen avukat G. S. Y'nin burada görevli Komiser G. K. tarafından koluna vurmak suretiyle darp edildiği tespit edilmiş, Komiser G. K. ve 4 personel hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır.

Bahse konu olay ile ilgili olarak başlatılan idari tahkikat kapsamında Komiser G.K. ve 4 personel 11.07.2018 tarihli Valilik Oluru ile görevden uzaklaştırılmış olup haklarında yapılan adli ve idari tahkikat devam etmektedir.

Emniyet Teşkilatı olarak her zaman bu ve benzeri hukuk dışı eylem ve işlemlere karşı olduğumuz, bu tür eylem içinde bulunan kendi personelimiz de olsa hiçbir surette müsamaha gösterilmeyeceği, yasal gereğine tevessül edileceği ve yasal işlemlerin tavizsiz yapılacağı kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avukat'a silah çeken biri komiser, 4 polis açığa alındı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber