Atatürk Üniversitesi'nden doktora tez konusu şartlı kişiye özel ilan

Atatürk Üniversitesi tarafından verilen öğretim üyesi ilanlarında başvuracak adayların doktora tez konuları özel şart olarak yazıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Eylül 2018 16:00, Son Güncelleme : 06 Eylül 2018 15:40
Atatürk Üniversitesi'nden doktora tez konusu şartlı kişiye özel ilan

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 04 Eylül 2018 tarihli ve 30525 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan öğretim üyesi ilanında yer alan öğretim üyesi kadrolarında kişiye özel ilanlar dikkat çekiyor.

Birçok kadroya başvuracak adayda o kadar sınırlayıcı şartlar koyulmuş ki kişilerin adı ve soyadı yazılamadığından doğrudan doktora tez konuları yazılmış.

İşte onlardan bazıları....

Moleküler Biyoloji

Dr.Öğr. Üy.

1

5

'LİGNOSELÜLOZİK BİYOKÜTLEDEN YENİLENEBİLİR BİYOETANOL ÜRETİMİNDE KULLANILAN MİKROORGANİZMALARIN DOĞAL KAYNAKLARDAN İZOLASYONU VE MOLEKÜLER YÖNTEMLERLE TANILANMASI'' KONUSUNDA DOKTORA YAPMIŞ OLMAK.

Genetik

Dr.Öğr. Üy.

1

2

'AZURİNİN LACTOCOCCUS LACTİC'TE REKOMBİNANT ÜRETİMİ, ANTİMİKROBİYAL VE SİTOTOKSİK ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI'' KONUSUNDA DOKTORA YAPMIŞ OLMAK.

Analiz ve FoksiyonlarTeorisi

Dr.Öğr. Üy.

1

3

'NEWTON-TİPİ İTERASYON METOTLARININ YAKINSAMASI'' KONUSUNDA DOKTORA ÇALIŞMASI YAPMIŞ OLMAK.

Muhasebe ve Finansman

Dr.Öğr. Üy.

1

1

DOKTORASINI ENERJİ FİYAT DEĞİŞİMLERİ İLE BORSA ENDEKSİ ARASINDAKİ İLİŞKİ ÜZERİNE YAPMIŞ OLMAK, YABANCI PORTFÖY YATIRIMLARININ BİSTE ETKİSİ ÜZERİNE ÇALIŞMIŞ OLMAK.

Müzik Eğitimi

Dr.Öğr. Üy.

1

1

MÜZİK EĞİTİMİ BİLİM DALINDA '' BAĞLAMA EĞİTİMİNDE YÖRESEL TAVIRLARIN ÖĞRETİMİNE YÖNELİK ''DOKTORA YAPMIŞ OLMAK.

Hareket ve Antrenman Bilimleri

Dr.Öğr. Üy.

1

1

DOKTORASINDA; FRUKTOZ ARACILIKLI METABOLİK SENDROM MODELİNDE KUARSETİN UYGULAMASI VE EGZERSİZİN ETKİSİ'' KONULARINDA ÇALIŞMA YAPMIŞ OLMAK.

İç Hastalıkları Hemşireliği

Doçent

1

1

NÖROLOJİ HEMŞİRELİĞİ ALANINDA ÇALIŞMALARI OLMAK, MULTİPLE SKLEROZLU HASTALARDA PROGRESİF GEVŞEME EGZERSİZLERİNİN YORGUNLUK VE UYKU KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ KONUSUNDA DOKTORA YAPMIŞ OLMAK.

Kendi adayından başka kimsenin başvuramaması için birçok yöntem deneyen üniversitelere Atatürk Üniversitesi de kendi adaylarının doktora tez konularını yazarak olaya farklı bir bakış açısı getirmiş oldu...

Ne diyelim iyi örnekleri çoğaltmak yerine kötü örneklerde kendimizi geliştirmeye tüm hızımızla devam ediyoruz...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber