8 kamu kurumunda çarklar dönmüyor, adaylar bekliyor

Gerek personel alım ilan süreçleri olsun gerek görevde yükselme gerekse de nakil işlemleri olsun, bazı kamu kurumları hala işlemleri sonuçlandırmadığı için, başvuranlar mağdur oluyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 14 Eylül 2018 11:01, Son Güncelleme : 14 Eylül 2018 12:32
8 kamu kurumunda çarklar dönmüyor, adaylar bekliyor

17 Eylül tarihi itibariyle okullarda eğitim öğretim başlayacak ama örneğin ceza ve Tevkifleri Genel Müdürlüğünde hala mazeret tayin sonuçları açıklanmamıştır.

Yine İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme işlemlerine ilişkin yeni bir açıklama yapmamıştır.

İşte, çarkların dönmediği ve Devletin çalışmadığı kamu kurumlarına ilişkin bazı örnekler

CTE AİLE BİRLİĞİ MAZERET TAYİNLERİNİ HALA BEKLETİYOR

01/08/2018 tarihinde açılmış olan Ceza ve Tevkifevleri aile birliği mazeret tayinine başvurumuzu yaptık.Aradan geçen süreye rağmen ne bir açıklama yapıldı ne bir takvim yayinlandı. Pazartesi okullar açilacak eşimiz ve çoçuklarımız farklı bir ilde biz farklı bir ildeyiz. Bu medeniyetin en kutsalı olan aile yapısı bile bile ne yazikki parçalanıyor. Lütfen bu mağduriyetimizi haber yapın.

YSK 3 AĞUSTOS'TA MÜLAKATLARI TAMAMLAMIŞTI

7 mart 2018 tarihinde açılan Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği kapsamında personel alımı ilanı mülakatları 3 Ağustos tarihinde sona ermiş olmasına rağmen sonuçlar halen açıklanmamıştır. Mülakat sonuçlarının açıklanması neden bu kadar uzun sürmektedir?

ADALET BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELMELERDE TERCİHLERİ ALMADI

Adalet Bakanlığınca 07/10/2017 tarihinde düzenlenen görevde yükselme sınavında başarılı olarak 10/05/2018 tarihinde mülakata girdim. 13/07/2018 tarihinde mülakat sonuçlarının açıklanması akabinde bugün 13/09/2018 tarihi itibariyle halen tercihlerin alınmadığını üzülerek ifade etmek istiyorum. Ayrıca yazılı sınav tarihinin üzerinden 11 aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen halen başarılı olanların göreve başlamadığı, sürece ilişkin herhangi bir duyuru yahut takvimin de olmadığı, bu durumun da çeşitli mağduriyetlere sebebiyet verdiği aşikardır. Somutlaştıracak olursak 2018-2019 eğitim döneminin 17/09/2018 tarihi itibariyle başlayacak olması düşünüldüğünde göreve başlayacak personel çocuklarının eğitim-öğretim hayatına olumsuz etki edeceği de bir gerçektir. Adli yargı ve idari yargı toplam en az 750 yazı işleri müdürünün mevcut belirsizliği hususunda haber yapmanızı ülkenin en büyük memur haber sitesi olarak istirham ediyorum. Saygılarımla

BDDK, SÖZLÜ SINAVLARI HALA AÇIKLAMADI

Merhabalar, BDDK 09.11.2017 tarihli ilanla birçok farklı alandan personel alacağını duyurdu. İki aşamalı olan (yazılı-sözlü) kadro sınavlarından bütün alanların sonuçlarının açıklanmasına rağmen Hukuk alanında yapılan sözlü sınavın sonuçları halen açıklanmadı. Yazılı sınavın sonuçlarını 16.02.2018 tarihinde ilan etmişti ve sözlü sınav da 27.02.2018 tarihinde yapıldı. Üzerinden aylar geçmesine rağmen sınava girenler hala haber beklemekte. Bu konuyu gündeme getirebilirseniz bekleyenleri çok sevindireceksiniz. BDDK İnsan Kaynakları maalesef telefonlarına bakmıyor ve artık bilgi vermiyor. Bu linkten tarihler kontrol edilebilir: http://www.bddk.org.tr/Duyurular-Kategori/Insan-Kaynaklari-Duyurulari/3 Teşekkürler

İÇİŞLERİ GÖREVDE YÜKSELME SONUÇLARINI AÇIKLAMIYOR

Sayın memurlarnet editörleri.Lütfen sesimizi duyun.Ben ... Kaymakamlığında V.h.k.i olarak görev yapan hir memurum.Içişleri Bakanlığı olarak 21.04.2018 tarihinde görevde yükselme sınavı yapıldı. Bende şeflik ünvanı için sınava katıldım.Temmuz ayında mülakatlarımız yapıldı.08.08.2018 tarihinde açıklanması gereken mülakat sonuçlarımız yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminden dolayı Bakanlığımizın teşkilat yapısinda yapılan değişiklik nedeniyle ikinci bir emre kadar ertelendi.Ancak gerekli yasal düzenlemeler yapıldı.İlgili yönetmelik 12.09.2018 tarihi itibariyle resmi gazetede yayınlandı. Sınavın açıklanması için hiçbir engel kalmadı.Okullar açılıyor atama bekleyen tüm personeller daha çok mağdur olmadan sabırsızlıkla sinavın açıklanmasını bekliyorlar.Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme sınavı ile ilgili yaptıgınız haber ses getirdi.Tüm İçişleri Bakanlığı personelleri adına bizede yardımcı olmanızı ve bu konuda haber yapmanızı rica ediyoruz.Bu konuda ilginizi bekliyoruz.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 25 NİSAN'DAN BU YANA BEKLİYOR

gümrük ve ticaret bakanlığı nisan 25 te yaptığı mülakatların sonuçlarını hala yayınlamadı.geçen sene 10 ay bekletmişti bu sene yine aynısını yapmak istiyolar galiba lütfen bu konuda haber yapıbn ve bize yardımcı olun

İŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVINA GİRENLER BEKLİYOR

Selamun aleyküm. Öncelikle memurlar nete mağdurların yanında olduğu için teşekkür ederim Sonrasında ise bir talebim var 11-20 nisan 2018 tarihleri arasında yapılan iş müfettiş yardımcılığı mülakatına 76 kişi girdik ve daha açıklanmadı.lütfen bizi haber yapın çok teşekkürler iyi çalışmalar.

ÇEVRE BAKANLIĞI ADAYLARI BEKLETİYOR

Merhaba Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 03.09.2017 tarihinde çıktıgı 20 müfettiş yardımcılığı ilanı ile ilgili. Bakanlık son sözlü mülakatını 26.01.2018 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2.02.2018 tarihini belge tesliminin son günü olarak berlirlemiştir. Ancak 7 ay geçmesine rağmen hiçbir açıklama yapmadan sözlü mülakat sonuçları için adayları bekletmektedir. Bu anlamsız bekleyiş için elinizden bir şey gelir mi acaba. Teşekkür ederim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber