TEKNOFEST İstanbul için hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenecek Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul'da sergilenecek hava araçlarına yer hizmeti verecek ekipmanlar Atatürk Havalimanı'nda tırlara yüklendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2018 19:25, Son Güncelleme : 14 Eylül 2018 19:06
TEKNOFEST İstanbul için hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenecek Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul'daki hava araçlarına yer hizmeti verecek ekipman, teçhizat ve bazı konteynerler Atatürk Havalimanı'nda tırlara yüklendi.

Anadolu Ajansı'nın (AA) "Global iletişim ortağı" olduğu, Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 20-23 Eylül'de yapılacak TEKNOFEST İstanbul'un hazırlıkları devam ediyor.

Bu kapsamda, yer hizmetleri firması Turkish Ground Services'e (TGS) bağlı 70 kişilik ekip tarafından nakliye işlemleri başlatıldı.

Sabahtan itibaren TEKNOFEST'e katılan kurumların hava araçları için kullanacak malzeme, ekipman, teçhizat ve bazı konteynerler son teknoloji vinçler yardımıyla tırlara yüklendi.

Bugün tamamlanacak yükleme işlemlerinin ardından tırlarda bulunan malzeme ve araçlar, Yeni Havalimanı'na doğru yola çıkacak.

İzzet Taşkıran

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber