Hainin sağ kolundan darbe itirafı

FETÖ elebaşının sağ kolu olan ve Batı ile bağlantısını sağlayan Aslandoğan, Avustralya TV'sinde örgütün planlarını anlatıp darbe itirafında bulundu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Eylül 2018 09:37, Son Güncelleme : 15 Eylül 2018 10:41
Hainin sağ kolundan darbe itirafı

Amerikan Kongresi'nde FETÖ'yü senatörlere övüp Türkiye'yi karalayan elebaşı Fetullah Gülen'in sağkolu Alp Aslandoğan bu kez de Avustralya'nın en büyük kanalı ABC'de yayınlanan The World isimli siyasi tartışma programında ortaya çıktı. Beverly O'Connor'a ihanet açıklamalarında bulunan Aslandoğan daha önce de birçok kez Pensilvanya'daki ininde Gülen'le dünya medyasını buluşturmuştu. İşte Aslandoğan'ın terör itirafları:

ÖNCE İFTİRALARI SIRALADI

Sözlerine "ABD, Gülen'i vermeyecektir kaldı ki Türkiye'de rahip Brunson'un başına gelenler ülkede yargı bağımsızlığının çöktüğünü ortaya koyuyor" diyerek örgütün ajanı olan Brunson hakkındaki ilk düşünceyi de ifade etti.

KARANLIK FAALİYET SİNYALİ

Aslandoğan o anda ekranda olan 15 Temmuz hain darbe girişimindeki generallerin görüntüsüne bakıp, "Arkadaşlarımız şu anda haksız yere hapishanelerde yatıyorlar. Elbette Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmenin yollarını da arıyorlar" diyerek ilk kez FETÖ'nün açıkça darbeci generallerle olan bağlantılarını ifşa etti. Aslandoğan bundan sonra örgütünün tüm karanlık planlarını deşifre ederek "Türkiye'de insanlar yakında Erdoğan'ı görevinden uzaklaştırmak isteyeceklerdir ancak maalesef bunun için büyük bedeller ödemek zorunda kalacaklar" dedi.

Saldırı planlarını ifşa etti

Programın sunucusu O'Connor "Gülen hareketi bu esnada aktif olacak mı?" sorusuna da utanmadan ve sıkılmadan "Evet siyasi olarak aktif. Dolayısıyla uluslararası hukuka uygun olarak Türk demokrasisinin yeniden oturması için faaliyetlerde bulunacağız" diyerek açıkça karanlık oyun ve Türk devletine yönelik saldırı girişimlerine devam edeceklerini ilk kez örgüt adına da ifşa etmiş oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber