Erdoğan'ın açıklamaları sonrası İş Bankası'nın hisseleri düştü

Erdoğan'ın yorumlarının ardından hisseleri güne yüzde 3 düşüşle başlayan İş Bankası, öğlen saatlerinde değer kaybını sürdürdü ve bu rakam yüzde 4'ün üzerine çıktı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Eylül 2018 12:55, Son Güncelleme : 17 Eylül 2018 12:59
Erdoğan'ın açıklamaları sonrası İş Bankası'nın hisseleri düştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, "Siyasi partinin bankası mı olur? İş Bankası'nın yüzde 28'i CHP'nin. Atatürk'ü suistimal ediyorlar." demişti. Bu açıklamanın ardından İş Bankası'nın açıklamaları güne yüzde 3'lük düşüşle başladı ve bu rakam öğlen saatlerinde 4'ün üzerine çıktı.

HİSSELER DÜŞÜŞÜ YÜZDE 4'ÜN ÜSTÜNE ÇIKTI

Erdoğan'ın açıklamasının ardından İş Bankası hisseleri yüzde 3 düşüşle açılmasının ardından Saat 11.26'da yüzde 4.59 kayıpla 3.95 liradan işlem görüyordu. BIST 100 endeksi .XU100 ise yüzde 0.12 artıda 94,875 puanda seyretti.

Başkan Erdoğan'ın Açıklamalarından Sonra İş Bankası'nın Hisseleri Yüzde 4'lük Düşüş Yaşadı

ERDOĞAN: CHP, HİSSELERİN YÜZDE 28'İNE SAHİP

Erdoğan, uçakta yaptığı açıklamada, ''Siyasi partiler banka kurabilir mi? Hayır, kuramaz. Ama şu anda CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü suistimal ederek, onun Cebi Hümayunundan dediğim, İş Bankası hisselerinin yüzde 28'inin sahibi durumunda. Oradan para alamıyor ama yönetim kurulunda dört üyesi var. Bu dört üye ne iş yapar? Buna bir bakılması lazım.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber