İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tayini çıkan polis kafasına silah dayadı

Trabzon'da görevli polis memuru Tugay Ş. Gaziantep'e tayin edilince silahı kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Polis memurunu emniyette görevli müdür yardımcıları ikna ederek silahı elinden aldı. Polis memuru Tugay Ş. hakkında soruşturma başlatılırken silahına el konuldu. Polis memurunun bir süre önce bir olayda silah çektiği için görevli savcı tarafından gözaltına alınması talimatını verdiği, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eden savcıyla tartıştığı için sürgün edildiği ileri sürüldü.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2018 12:33, Son Güncelleme : 20 Eylül 2018 12:36
Tayini çıkan polis kafasına silah dayadı

Trabzon Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, sürgün edilen polis memuru emniyette korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Tugay Ş. dün sabah görev almak üzere emniyete gitti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne tayin edildiğini öğrenen Tugay Ş. asayiş şubedeki odadan çıkarak soluğu müdürlük katında aldı. Kendisine haksızlık yapıldığını ileri süren Tugay Ş. beylik silahı kafasına dayayarak, sürgünü hazmedemeyeceğini, ölmek istediğini söyledi. Bu sırada odasından çıkan şube müdürleri ve emniyet müdür yardımcıları Tugay Ş.'yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra Tugay Ş. silahını emniyet müdür yardımcısına teslim etti. Gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan Tugay Ş.için emniyet genel müdürlüğünün müfettiş görevlendireceği öğrenildi. Tugay Ş.'nin isyanının altında savcıyla yaşadığı tartışma çıktı.

SAVCIYLA TARTIŞTI

Trabzon'da trafikte yaşanan bir olayda vatandaşa silah çektiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına alınan Tugay Ş. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan polis memuru tartıştığı savcının kendisine sarf ettiği, "O bıyıkları uzatmakla ülkücü ve milliyetçi olunmaz" sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan bu olayın ardından emniyet genel müdürlüğü Tugay Ş'nin Gaziantep'e tayin edilmesine karar verdi. Eşi yatalak olduğu öğrenilen Tugay Ş.'nin mahkeme kararıyla geri dönebileceği öne sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber