İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ASELSAN şüphelisi yerine FETÖ imamı çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ'nün ASELSAN yapılanması soruşturmasında ilginç bir olay yaşandı

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 16 Kasım 2018 08:35, Son Güncelleme : 16 Kasım 2018 08:42
ASELSAN şüphelisi yerine FETÖ imamı çıktı
Başsavcılık, ASELSAN şüphelisini yakalamak için operasyon yaptığı evde FETÖ imamını yakaladı. Türkiye geneli yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında önemli bir aşamaya gelindi. Örgüt mensupları devletin kılcal damarlarından temizlenirken, firari olan FETÖ'cüleri yakalama çalışmaları da devam ediyor. Tespit edilen örgüt mensupları kıskıvrak yakalanıyor. Ankara Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ'nün ASELSAN yapılanması soruşturması titizlikle yürütüyor. Yürütülen soruşturma kapsamında örgütün ASELSAN yapılanmasında ilk aşamada 94 kişi hakkında FETÖ'den işlem yapılmıştı. Soruşturmada firari konumda bulunan şüphelilerin yerlerinin tespit edilmesi için çalışmalar yürütülüyor. Başsavcılık, ASELSAN'da çalıştıktan sonra ihraç edilen ve firari olduğu belirtilen bir şüphelinin nerede olduğunun tespit edilmesinin ardından yakalanması için düğmeye bastı. Ancak operasyon yapılan örgütün gaybubet evinde ASELSAN şüphelisi yerine FETÖ imamı Mehmet C'yi yakaladı.

EVDE CAN YELEĞİ

Örgüt içerisinde mahrem imam konumunda olan Mehmet C'nin yakalandığı evde 2 sahte kimlik, can yeleği, 5 cep telefonu ve hattı ile yüklü miktarda para çıktı. Savcılık, ASELSAN şüphelisinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ebru Karatosun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber