Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na davet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun kendisiyle görüşmek istemesi üzerine, "İmamoğlu bizden randevu istemiş, bizim kapımız açık. Her ne kadar genel başkanları sıcak bakmıyorsa da, gelsin kahvemizi içsin dedik" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Aralık 2018 21:11, Son Güncelleme : 30 Aralık 2018 21:53
Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı toplantısında konuştu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun randevu talep etmesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlçe belediye başkanını gösterdi. Hayırlı olsun. Bizden randevu istemiş, bende verin dedim kapımız açık. Biz kapımızı asla kapalı tutmayız. Her ne kadar genel başkanları böyle bir şeye sıcak bakmıyorsa da ben kendilerinin bu talebine buyursun gelsin çayımızı içsin dedim. Bizim karakterimizde bu var.

Biz hoşgörü sahibiyiz biz gelene hayır demeyiz. 31 Mart 2019 seçimlerinde ülkemize ve şehirlerimize verdiğimiz hizmetler konusunda milletimiz sigaya çekecek. Şu anda 700'e aşkın kardeşimiz var. Ana kademe, kadın kolları, belediye başkanlarımızı, adaylarımız var. Hep beraber burada beraberiz. Bundan sonra oturup sohbet edeceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber