Yıldırım, istifa tartışmalarına noktayı koydu

TBMM Başkanı ve AK Parti istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, "Hukukun olduğu yerde etik konuşulmaz. TBMM Başkanlığından istifa etmeme konusundaki kararımda değişiklik yok" dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ocak 2019 11:45, Son Güncelleme : 07 Ocak 2019 12:39
Yıldırım, istifa tartışmalarına noktayı koydu

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi.

Memurlar.net'ten Edip Üzen'in de katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada Meclis Başkanlığı'ndan istifa tartışmalarına noktayı koyan Yıldırım, "Hukukun olduğu yerde etik konuşulmaz. TBMM Başkanlığından istifa etmeme konusundaki kararımda değişiklik yok" dedi.

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bu seçimlerin bir genel seçim havasına dönüştürülmesi, bir referanduma dönüştürülmesi bana göre İstanbul'a yapılabilecek bir iyilik değildir. İstanbul'un konularının, dünya şehrinin konularının güme gitmesi beni çok üzer. Bu bakımdan kampanya boyunca bu alanda kalmaya devam edeceğim. Mecbur kalmadıkça bu alan dışındaki konularda çok fazla mesai harcamayacağım" dedi. Yıldırım, istifa tartışmalarıyla ilgili olarak ise "Hukukun olduğu yerde etik konuşulmaz. TBMM Başkanlığı'ndan istifa etmeme konusundaki kararlılığımda değişiklik yok." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber