İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesine polis baskın yaptı

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesiyle ilgili polis harekete geçti. Ailenin Kocaeli'deki evine baskın yapan polis ekipleri, arama yapıyor. 'Cinci' diye bilinen ailenin eniştesi Tuncer Ustael, baskın anlarını katıldığı canlı yayında izledi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Ocak 2019 11:16, Son Güncelleme : 09 Ocak 2019 14:37
Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesine polis baskın yaptı

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, "Kasten adam öldürme suçu" kapsamında, Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltıların Meryem ve Melike Tahnal cinayeti ile ilgili olduğu ifade ediliyor. Bu sabah yine Müge Anlı'nın programına katılan Palu ailesi fertleri canlı yayında gözaltı işlemi uygulanıyor.

Program devam ettiği sırada asayiş büro ekipleri Palu ailesinin evine baskın yaptı. Gözaltı işlemi uygulanan

Havva, İsa, Ayşe Melek ve Harun Palu emniyete götürüldü.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için dün devreye girdi. Meryem Tahnal'ın eniştesinin canlı yayında yaptığı açıklamada, "Meryem'i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler" demesi sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde iddia edilen alanda iş makineleri yardımıyla kazı başlatılmıştı.

Kazı çalışması sonucu Meryem Tahnal'ın gömüldüğü iddia edilen alanda kemik bulundu. Ekipler, kemik parçalarını incelemek için kazı alanından çıkardı.

Palu ailesi kimdir?

Palu ailesi, Müge Anlı'nın Tatlı Sert adlı TV programıyla adını duyurdu. Kocaeli'nde yaşayan Palu ailesi, 2 cinayet, bir cinayete azmettirme ve öz evlatları dahil, 4 çocuk ve baldızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen ailenin damadı Tuncel Ustael etrafından gelişen olaylarla tanındı. Ailenin yaşantısı ve aile üyelerinin başına gelenler kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı. Hemen herkesin farklı bir fikir yürüttüğü sürece ilişkin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın da harekete geçtiği öğrenildi.

Palu ailesi Türkiye'nin gündemine oturdu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber