23.Dönem Pomem Adayları Sonuçları Bekliyor

01 Ekim 2018 tarihinde ilana çıkılan ve başvuruların 16 Ekim 2018 tarihinde tamamlanmasına müteakip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınav aşamasını Kasım ayında tamamlayan polis adaylarından başarılı olanlar sözlü mülakata girebilmek için sonuçların açıklanmasını merakla bekliyor

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 14 Ocak 2019 11:05, Son Güncelleme : 14 Ocak 2019 14:52
23.Dönem Pomem Adayları Sonuçları Bekliyor

01 Ekim 2018 tarihinde ilana çıkılan ve başvuruların 16 Ekim 2018 tarihinde tamamlanmasına müteakip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınav aşamasını Kasım ayında tamamlayan polis adaylarından başarılı olanlar sözlü mülakata girebilmek için sonuçların açıklanmasını merakla bekliyor.

Fiziki mülakatların sona ermesi ile birlikte heyecanlı bekleyişe giren binlerce aday, POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağını günlerdir araştırmaya başladı.

Yaklaşık 1,5 aydır bekleyen Polis adayları, Polis Akademisi'nden gelecek müjdeli duyuruyu bekliyor.

Yapılacak son duyuru sonrasında sözlü mülakat aşamasını başarıyla tamamlayacak olan Lisans ve Ön lisans mezunu 9.000 erkek, 1.000 kadın polis adayı Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanacak ve alacakları eğitim sonrasında aday polis olarak göreve başlayacaklar.

Memurlar.net olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Polis Akademisi Başkanlığı'na, bekleyen adayların bu talebine karşılık vermeleri için çağrıda bulunuyoruz.

Konu ile ilgili memurlar.net forum paylaşımlarına linkten ulaşabilirsiniz. (https://forum.memurlar.net/konu/2356417/)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber