Ortaokul öğrencileri okulu 'Dövüş Kulübü'ne çevirmiş

Avcılar'da bir ortaokulda öğrencilerin bodrum katında sürekli olarak kavga ettikleri, diğer öğrencilerin de kavga anını cep telefonuyla kayda aldığı görüntüler tepki uyandırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2019 18:08, Son Güncelleme : 11 Ocak 2019 18:10

İstanbul'un Avcılar ilçesi Deniz Köşkler mahallesindeki bir ortaokul öğrencilerinin okulun bodrum katında sürekli olarak kavga ettiği ortaya çıktı. Okulda yaşananlar akıllara Chuck Palahniuk'ün kaleme aldığı, 1999 yılında da David Fincher tarafından sinemaya uyarlanan Dövüş Kulübü (Fight Club) kitabını getirdi.

Kız öğrencilerin birbirleri ile kavgası başka öğrenciler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, yaşanan olayda çevrede hiçbir sorumlu öğretmenin olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

İHA'da yer alan habere göre, veliler aynı okulda defalarca benzer olayların yaşandığını söyledi. Yetkililerin konuyla ilgilenmediği ifade eden veliler, genellikle güçlü öğrencilerin zayıf öğrencilere şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerin ilkinde, bir kız öğrencinin diğerini tehdit ettiği ve sonrasında saç saça baş başa kavga ettikleri görülüyor. Görüntülerin devamında ise yine kız öğrencilerin kavga etmesi ve diğer öğrencilerin ayırmaya çalışmaları görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber