İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

6 bin 409 işçi alımı için yarın kura çekilecek

Sağlık Bakanlığı, 6 bin 409 işçi alımı kuraları yarın çekiliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2019 17:36, Son Güncelleme : 14 Ocak 2019 17:47
6 bin 409 işçi alımı için yarın kura çekilecek

Sağlık Bakanlığı, 31 Aralık 2018'de 6 bin 409 işçi almak için ilana çıkmıştı. Bakanlık, işçi alımı için kuraların yarın yani 15 Ocak'ta çekileceğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için İşkur üzerinden başvurular alınmıştır. Bakanlığımızca kura usulü ile yerleştirme işleminin yapılması için Kura usulune tabi taleplerden;

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Elektrikçi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Şoför (Yolcu Taşıma), Veri Giriş Kontrol İşletmeni ve Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) mesleklerine ilişkin 5037 sürekli işçi alımı için İŞKUR'un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı asil dört katı yedek noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

Kura, 15 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00' den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Not: Başvuru sayısının çokluğu sebebiyle kuraya katılımcı alınmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber