İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yenimahalle Belediye Başkan adayından örnek dua!

Yenimahalle Belediye başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle'ye en iyi hizmeti kim verecekse, şehrin 100 yıl sonrasını en iyi kim planlayacaksa, Allah ona nasip etsin diyorum" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Ocak 2019 00:16, Son Güncelleme : 17 Ocak 2019 00:25
Yenimahalle Belediye Başkan adayından örnek dua!

31 Mart 2019 seçimlerinde, yarışın en çetin geçeceği yerlerin başında Ankara'nın Yenimahalle ilçesi bulunuyor.

2004 seçimlerinde %49 ile Ak Parti'nin kazandığı ilçe daha sonra 2009 ve 2014 seçimlerinde CHP'ye geçti. CHP, 2014 seçimlerinde %50 gibi rekor bir oya ulaştı.

Ak Parti, Çankaya'dan sonra CHP'nin ikinci kalesi gibi görünen bu ilçede, Hamamönü, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Altınköy gibi Türkiye projeleri çıkaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi aday gösterdi.

12 Mart 1965'te, Bolu'nun bir köyünde doğan Tiryaki, yatılı olarak okunan onca yılın sonunda, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirip, kaymakamlık gibi mülki idare amirliği görevlerinin akabinde, 2004 seçimlerinde Altındağ'a belediye başkanı olmuştu.

Şimdi tüm Ankaralılar, MHP'nin desteğini almış olan ve 2014 seçimlerinde Yenimahalle'de %37'de kalmış Ak Parti'nin, Yenimahalle'yi alıp almayacağını merak ediyor.

3 dönemini doldurduğu için Yenimahalle'ye kaydırılan Tiryaki, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu duada bulundu:

"Yenimahalle'ye en iyi hizmeti kim verecekse, şehrin 100 yıl sonrasını en iyi kim planlayacaksa, Allah ona nasip etsin diyorum.
Veysel Tiryaki kimdir diye merak ediyorsanız, hakkımda hazırlanan kısa filmi izlemenizi tavsiye ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber