İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bu ilçeye 5 gündür elektrik verilemiyor

Tufanbeyli'de 15 gün içinde aralıklarla yağan ve 1.5 metreyi geçen kar kalınlığı yüzünden hayat felç olurken, kente 5 gündür elektrik verilemiyor, sular dondu, yollar ulaşıma kapandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2019 22:06, Son Güncelleme : 20 Ocak 2019 22:10
Bu ilçeye 5 gündür elektrik verilemiyor

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 15 gün içinde aralıklarla yağan ve 1.5 metreyi geçen kar kalınlığı yüzünden hayat felç olurken, kente 5 gündür elektrik verilemiyor. İlçede sular donarken, yollar ulaşıma kapandı.

Adana'nın en kuzeyindeki Tufanbeyli ilçesi 15 gün önce başlayan ve aralıklarla geçtiğimiz hafta perşembe gününe kadar devam eden kar yağışı nedeniyle afet bölgesi gibi oldu. Kar kalınlığının ilçe merkezinde bile 1.5 metreyi geçtiği ilçede hayat durma noktasında.

Aşırı kar yağışı nedeniyle elektrik direkleri yıkılınca ilçeye 5 gündür elektrik veremiyor. Akşamları eksi 30 dereceye kadar düşen sıcaklık nedeniyle de içme suları buz tuttu. İlçede termik santral olmasına rağmen 5 gündür elektrik verilememesi vatandaşları çileden çıkardı. Ayrıca kar yağışı geçtiğimiz hafta perşembe gününden bu yana durmasına rağmen halen yollar tam anlamıyla açılmış değil.

İlçenin köy ve şehirlerle bağlantısı kesilmiş durumda. Vatandaşlar bu sorunların yetkililer tarafından bir an önce çözülmesini bekliyor. Ayrıca çatılarda biriken karların düşmesi sonucu birçok araç zarar gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber