İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

MHP'li Yönter: Uzman çavuşlara kadro geliyor

Sözleşmeli uzman çavuşların kadroya alınacağı müjdesini veren Yönter: Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 21 Ocak 2019 08:10, Son Güncelleme : 21 Ocak 2019 11:03
MHP'li Yönter: Uzman çavuşlara kadro geliyor

"Meclis'in uzman çavuşu" diye hitap edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gündemdeki konuları gazetemize değerlendirdi. Ulvi Yönter'in sorularımıza verdiği cevaplar şöyle:

OY HESABI YAPMIYORUZ, MESELELER ÇÖZÜLSÜN

Size neden 'Meclis'in uzman çavuşu' diyorlar? Uzman çavuşların hakları konusunda yaptığınız çalışmalar ne durumda?

Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz.

Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK'nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat'ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak.

Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.

X+Y=Z GERÇEKLEŞECEK

1 Nisan sabahını şaka falan beklemiyor, umut bekliyor. 1 Nisan sabahını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin güçlü bir şekilde gelecek iradesini ortaya koyması bekliyor.

1 Nisan sabahı Türkiye'yi Cumhur İttifakı'nın zaferi bekliyor. Hep birlikte göreceğiz, yaşayacağız. Bir kez daha tarihe şahitlik edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı'nın sahip olmuş olduğu ilke, ahlak, değerler, samimiyet bütün bunları hesaba kattığımızda x+y=z formülünün 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahı gerçekleşeceğini düşünüyorum.

BAŞARIYA İNANIYORUZ

Seçim çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Etaplar halinde belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Birinci etapta yaklaşık 249 ikinci etapta yaklaşık 423 belediye başkanımızı açıkladık.

Kalanları önümüzdeki günlerde ilan edeceğiz. 51 ilde demokratik yarışa katılacağız. Cumhur İttifakı'nın tabiatı kapsamında 30 büyükşehirde AK Parti ile uzlaştık.

Başaracağımıza inanıyoruz. Genel başkanımızın da dediği gibi 'Beka mı? Belediye mi?', kesinlikle 'beka' diyoruz. Biz bu konuya '3 belediye fazla aldık, 5 belediye kaybettik' şeklinde bakmadığımızı söyledik. 31 Mart'ta Türklüğün ve Türkiye'nin bekası, milletin bekası kazanacak.

OĞLUM BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, siyasi faaliyetlerinin dışında iyi bir baba. "Kaan adını verdiğimiz yeni doğan bir oğlum var. Beni çok mutlu ediyor" diyen Yönter, mümkün olduğunca oğlunun bakımıyla ilgilendiğini ve eşine yardım ettiğini söyledi.

EBRU KARATOSUN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber