Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı belli oldu

31 Mart yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden Saadet Partisi, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Ünlü'yü Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ocak 2019 23:48, Son Güncelleme : 21 Ocak 2019 23:58
Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı belli oldu

31 Mart yerel seçimler öncesinde adaylarını açıklamaya devam Saadet Partisi 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Bünyamin Ünlü'yü Çanakkale'nin Gelibolu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi. Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı olarak gösterilen Ünlü, aynı zamanda Saadet Partisi Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı olarak Milli Görüş camiası içerisinde görev yapıyor.

"SİYASET GENÇLEŞİYOR, BİZLER DE HEYECAN DUYUYORUZ"

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Ünlü, "Siyaset gençleşiyor ve bizler de bu işin içinde olmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

SAADET LİDERİ KARAMOLLAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Ünlü, adaylık süreciyle ilgili Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Süleyman Saçıkara ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'na teşekkür etti.

"DÜNYA GELİP GEÇİCİ, ÇÖZÜLMEYECEK DERT YOKTUR DİYE DÜŞÜYORUZ"

Gelibolu'da çalışmalara başladıklarını belirten Ünlü, genç bir kadroya sahip olduklarını söyledi. "Belediyecilikte adam kayırmayı değil, liyakati esas alacağız. İşi ehline bırakacağız." diyen Ünlü, "Milli Görüş Belediyeciliği'nin ne olduğunu vatandaşımıza anlatıp, Gelibolu'nun saadeti için elimizden geleni yapacağız. Bu sürede kapımız herkese açık olacak. Kimin ne derdi varsa dinlemeye hazırız. Dünya hayatı gelip geçici, çözülmeyecek dert yoktur diye düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber