Kamu-sen üyesi memurlar otellerden indirimli yararlanma imkanına kavuştu

Haber Giriş : 11 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lüks otellerle anlaşma yapan Kamu-Sen, üyelerinin 15 milyondan başlayan fiyatlarla tatil yapmasını sağladı

YAKLAŞIK 500 bin üyesi bulunan Kamu-Sen, üyelerinin ucuz tatil yapabilmesi için otellerle anlaşma yaptı. Kamu-Sen Başkanı Bircan Akdıldız, memurlara, Antalya, Bodrum, Didim, Marmaris ve Kemer'deki üç ve dört yıldızlı otellerde 4 taksitle tatil imkanı sağlandığını söyledi. Kişi başına 14 milyon 990 bin liradan başlayan fiyatlar, yarım pansiyon, tam pansiyon ve her şey dahil sistemine göre belirleniyor. Otellerin en pahalı olduğu dönem olan Temmuz-Ağustos'ta bile en yüksek fiyat her şey dahil göre 73 milyon lirayı geçmiyor.

KAMU-SEN, bütün üyelerinin uygun fiyata tatil yapmasını sağlarken, bankalarla da özel anlaşmalar yapıyor. Buna göre, Vakıfbank, Kamu-Sen üyelerine, faizde indirim yaptığı özel logolu kredi kartları vermeye başladı. Türkiye Kamu-Sen üyelerinin sahibi olduğu kredi kartları, taksitli ihtiyaç kredisinde cari faiz oranı üzerinden 24 aya kadar 0,15 puan, otomobil kredisi cari faiz oranı üzerinden 36 aya kadar 0,05 puan, konut kredisinde cari faiz üzerinden 24 aya sadar 0,05 puan özel faiz indirimi sağlıyor. Ayrıca otomobil kredisi alırken, Türkiye Kamu-Sen logolu kredi kartı sahipleri için kefil aranmıyor.

VakIfbank'IN Türkiye Kamu-Sen'lilere sağladığı bir kolaylık da taksitle alışveriş imkanı oldu. Vakıfbank yetkilileri, her geçen gün artan anlaşmalı firmaların ürünlerini alan memurların taksit imkanından yararlanabileceklerini açıklıyor. Ayrıca, Vakıfbank tarafından düzenlenen yeni bir kampanya ile Türkiye Kamu-Sen üyelerine en son teknoloji ürünü bilgisayarlar, piyasa fiyatının altında, taksit imkanı ile sağlanıyor. Bilgisayarlarla birlikte ücretsiz verilecek internet paketi 1 yıl süre ile Türkiye Kamu-Sen üyelerinin dünya ile bağlantılarının kurulmasına aracılık edecek.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber