Erdoğan'dan Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklama

Erdoğan: "(Kaşıkçı cinayeti) Belki bu 22 kişinin içinden hayatta olmayanlar da olabilir"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2019 22:56, Son Güncelleme : 03 Şubat 2019 22:59
Erdoğan'dan Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklama

Cemal Kaşıkçı cinayeti

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında konuşan Erdoğan, "Belki bu 22 kişinin içinden hayatta olmayanlar da olabilir, onu da söyleyeyim. Bazı duyumlarımız var, belki bazılarını götürmüş de olabilirler, trafik kazası kurbanları falan da olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Belki bu 22 kişinin içinden hayatta olmayanlar da olabilir, onu da söyleyeyim. Bazı duyumlarımız var, belki bazılarını götürmüş de olabilirler, trafik kazası kurbanları falan da olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de "Cumhurbaşkanı Özel" yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde partisinin 11 maddelik seçim manifestosunu açıklamasının ardından ilk kez konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin kuzey Suriye politikası, Suriye'nin toprak bütünlüğünü ve bu noktada siyasi birliğini esas alıyor. Yani biz Suriye halkının dağılıp parçalanmasından yana değiliz. Münbiç'te şu anda diyoruz ki biz bunun etrafında gerek Rusya gerekse biz buradaki devriye olayını bir çözüme kavuşturalım. Şu anda burada böyle bir adım atıldı" şeklinde konuştu.

"Tehdidin emaresini gördüğümüz anda gereği neyse yaparız"

ABD'nin Suriye'den çekilme kararını değerlendiren Erdoğan, "Biz her zaman onların yanında olacağız, Suriye halkının. Fırat'ın doğusunda Sayın Trump'ın biz çekileceğiz, çekiliyoruz sözü var. Temenni ederim ki bunu kısa bir zaman içerisinde de hallederler. Çünkü biz tehdit altında yaşamak istemiyoruz. Onun için de tehdidin emaresini gördüğümüz anda zaten her türlü hazırlığımız bizim var, gereği neyse bunu yaparız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber