Soylu, Türkiye'nin gizli operasyonunu anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sizin bildiğiniz memleketlerin bir tanesinin üst düzey yöneticisi bundan kısa bir süre önce Cumhurbaşkanımızı aradı. Bir güvenlik toplantısındayken ben yanındaydım. 'Zordayım bir takım sıkıntılı olayları başımıza getirmeye çalışıyorlar. Benim şunlara ihtiyacım var' dedi" ifadesini kullandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Mart 2019 09:32, Son Güncelleme : 01 Mart 2019 11:31
Soylu, Türkiye'nin gizli operasyonunu anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki temaslarını dün AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy ile birlikte sürdürdü. Soylu, Rumelili vatandaşlarla bir araya geldiği konuşmasında "İnsansız hava araçlarına yeni bir alet yaptık. Mayıs'tan sonra bırak dağlarda yürümeyi, kafalarını çıkaramayacaklar. Bütün bunları özgüven içerisindeki Türkiye yapıyor" dedi.

Soylu programda, insansız hava araçlarına yeni bir alet yaptıklarını vurgulayarak, "Kafalarını çıkarsa tepelerine biniyoruz, hareket kabiliyeti vermiyoruz. İnsansız hava araçlarına yeni bir alet yaptık. Mayıs'tan sonra bırak dağlarda yürümeyi, kafalarını çıkaramayacaklar. Bütün bunları özgüven içerisindeki Türkiye yapıyor" ifadesini kullandı.

Soylu, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

"Sizin bildiğiniz memleketlerin bir tanesinin üst düzey yöneticisi bundan kısa bir süre önce Cumhurbaşkanımızı aradı. Bir güvenlik toplantısındayken ben yanındaydım. Dedi ki, 'Zordayım bir takım sıkıntılı olayları başımıza getirmeye çalışıyorlar. Benim şunlara ihtiyacım var.' Cumhurbaşkanımız notlarını aldı ve kağıdı bana uzattı. 'Bunları verebilir miyiz?' dedi ve en yakın zamanda göndermemiz gerektiğinin talimatını verdi. Günlerden çarşamba saat 17.00. perşembe saat 18.00'de hem pahada ağır hem de yükte ağır iki büyük kargo uçağı ile beraber, bildiğimiz ülkelerden birisinin başkentine, 25. saatte bizim evlatlarımızla beraber gitti. O ülkenin Cumhurbaşkanı, o ülkenin Başbakanı, o ülkenin İçişleri Bakanı şaşkınlık içerisindeydi. Bize el uzatanlara daha güçlü şekilde adım atmalıyız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber