İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

FETÖ'den gözaltına anket şirketinin sahibi: Mansur Yavaş seçimi çoktan kazandı

Daha önce FETÖ'den gözaltına alınmış olan Metropoll Araştırma Şirketi'nin CEO'su Özer Sencar, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 'çoktan kazandığını' söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mart 2019 18:00, Son Güncelleme : 20 Mart 2019 18:54
FETÖ'den gözaltına anket şirketinin sahibi: Mansur Yavaş seçimi çoktan kazandı

Daha önce FETÖ'den gözaltına alınmış olan Metropoll Araştırma Şirketi'nin CEO'su Özer Sencar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim kampanyasını, belediye başkanı adayı gibi bizzat kendisi yürütüyor. Ancak, AK Parti'nin oy oranında keskin bir düşüş göreceğiz" dedi. Sencar, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 'çoktan kazandığını' söyledi.

Çin yayın organı Xinhuanet, 31 Mart yerel seçimi için hazırladığı haberinde Metropoll Araştırma Şirketi CEO'su Özer Sencar'ın görüşlerini aktardı.

AK Parti'nin önemli noktaları kaybedebileceğini vurgusunun yapıldığı haberde, Özer Sencar'ın, "Yerel seçimlerin propaganda sürecinde, iktidar partisinin en önemli özelliği, muhalefeti terör örgütleri ile iş birliği suçlaması yapmak" sözlerine yer verildi.

MHP SEÇMENİ YAVAŞ'A OY VERECEK

Sencar'ın diğer açıklamaları şöyle:"Ankara'da Mansur Yavaş seçimi çoktan kazandı. Yavaş, Mehmet Özhaseki'nin fazla bir oranla önünde. Özhaseki, Yavaş'ı bir türlü yakalayamıyor. Eminim ki Tayyip Erdoğan ve Mehmet Özhaseki de bunu biliyor. Durumun bu noktaya gelmesinde, Mansur Yavaş'ın milliyetçi kişiliği büyük rol oynadı. MHP seçmenlerinin yarısı Yavaş'a oy verecek.

"Ekonomik veriler, AK Parti'nin Türkiye genelindeki oy oranında önemli bir düşüşe neden olacak. Erdoğan, Ankara'da aday olarak Mehmet Özhaseki'yi göstererek büyük bir hata yaptı. Özhaseki Kayserili ve Ankara seçmeni kendisini tanımıyor. Ayrıca Erdoğan, ülke genelinde düzenlediği mitinglerde Mansur Yavaş ve diğer muhalefet adaylarının rakibiymiş gibi davranıyor."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anketlere güvenmiyorum" açıklamalarının ardından şirketlerin dış basına verdiği demeçler dikkati çekiyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber