İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yeni başkandan genelge: Kişisel bütün araçlar iptal edildi

Elbistan'ın Ak Partili yeni belediye başkanı Mehmet Gürbüz 7 maddelik bir genelge yayımladı. Genelgede, personelin takım elbise giymesi istendi ve kişisel olarak kullanılan bütün araçların iptal edildiği belirtildi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Nisan 2019 01:24, Son Güncelleme : 09 Nisan 2019 01:27
Yeni başkandan genelge: Kişisel bütün araçlar iptal edildi

Elbistan'ın Ak Partili yeni belediye başkanı Mehmet Gürbüz 7 maddelik bir genelge yayımladı. Gürbüz daha önce İller Bankasında daire başkanı, genel müdür yardımcılığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Genel sekreter olarak görev yapmıştı. Gürbüz, 2002 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olmuştu.

Başkan Gürbüz'ün tüm belediye personeline tebliğ ettiği genelgede şu maddeler yer aldı:

1. Tüm personelin kılık kıyafet konusunda ilgili yönetmelikte belirtilen hususlara uyması gerekmektedir. Özellikle belediye hizmet binasında çalışan personel takım elbise ve kravat takacaktır.

2. Mesai saatlerine riayet edilecek, mesai saatlerinin kontrolü Müdürler ve denetim görevlileri tarafından yapılacaktır. Giriş çıkışlarda personel kartı mutlaka okutulacaktır.

3. Belediyemizde lüzumsuz harcamalardan kaçınılarak tasarruf tedbirlerinde riayet edilmesi sağlanacak, her türlü harcama iş ve işlemlerinde Başkanlık "Olur'u" alınacaktır.

4. Hizmetlerin aksamaması, mükerrer iş ve işlemlerin yapılmaması için birimler arası koordinasyon ve iletişim mutlak suretle sağlanacaktır.

5. Belediyemizde bulunan hizmet araçları bir havuzda toplanacak ve görevlendirmeleri buradan yapılacaktır. Görevde olmayan araçlar garajda park halinde olacaktır. Kişisel olarak kullanılan bütün araçlar iptal edilmiştir.

6. Vatandaş memnuniyeti öncelikli çalışma anlayışımız olup, güler yüzle karşılanan vatandaşlarımızın Belediyeden memnun olmuş bir şekilde ayrılması sağlanacaktır.

7. Belediye içindeki alanlarda tütün mamulleri içilmemesi hakkında belirtilen hususlara kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber